BBC Taster – alles wat nieuw is

Taster is the home of new ideas from the BBC. It’s a new way to deliver all the freshest ideas and experiments, from across the BBC straight to you.

Dan is het nog maar afwachten wat er dan allemaal gaat komen. Maar dat de BBC graag wil dat je meedenkt, is duidelijk. Taster presenteert ‘nieuwe dingetjes’ en op basis van de feedback krijgen die waarschijnlijk een kans. Zoals het interactieve interview When Len met Jen. Of de interactieve tijdlijn waar je je eigen biografie kan schrijven met beelden van de BBC. Werkte bij mij niet, wat mogelijk komt door een rechtenkwestie. Enfin: BBC’s Taster is voor de early adopters – die een bouwfout graag door de vingers zien …

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.