Volg #CMOW14? CrossMediale OnderzoeksWeken 2014!

Elke nieuwe master begint met twee intensieve weken onderzoek. Ook dit jaar zijn dertig studenten begonnen aan de CrossMediale OnderzoeksWeken. En u kunt ze volgen en helpen. Ze twitteren en bloggen met #CMOW hun bevindingen en vragen. Waarover? Dat gaan ze de eerste dag (proberen) te bepalen.

Straks, om precies te zijn. Op basis van Kamervragen. De opdracht is eenvoudig: onderzoek een Kamervraag met Leidse relevantie. Want tussen die duizenden vragen moeten er een paar zitten waar we iets aan hebben, waarin gewoon keihard nieuws zit. Want laten we eerlijk zijn – wie leest de vragen nog behalve de indiener, de ambtenaar en de onverbetelijke politieke junk? Precies: alle masterstudenten van Journalistiek en Nieuwe Media in Leiden. Onderzoek, behoud het goede en maak vervolgens een video-productie, een nieuwsbericht en een radio-item. En werk ‘s avonds aan je blog.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.