Nakomend bericht: thema-uitzending jeugdwerkloosheid

‘Mijn’ studenten Journalistiek en Nieuwe Media hebben twee weken geleden een special over jeugdwerkloosheid voor Sleutelstad FM gemaakt. Dat deden zij in het teken van de Crossmediale Onderzoeksweken waar ze in september hun master mee begonnen. Na anderhalve week onderzoek kregen ze de opdracht een uur lang radio te maken over het thema jeugdwerkloosheid. Nooit eerder doken in Leiden zoveel journalisten zo diep in zo’n afgebakend onderwerp. Het resultaat is deze radio-uitzending. En: er komt meer. In februari presenteren dezelfde studenten een crossmediaal dossier bij het Leidsch Dagblad. Video, audio, datajournalistiek en een artikel die gezamenlijk ‘het’ verhaal van een Verloren Generatie vertellen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.