Kranttentelevisie hoe het dus NIET moet

De Washington Post heeft al enige tijd een televisie-kanaal (Post TV) – of is het web-tv van de redactie? Hoe dan ook; de krant is niet alleen om te lezen, we kunnen er nu ook naar kijken. Eén van de ‘programma’s’ (beter misschien: een krantenrubriek op video) is met Capitol-encyclopedie Paul Kane. Laura Benett (New Republic) kan zijn optreden niet scherper duiden:

Eyes panicked, Kane looks a bit like he has been kidnapped from his desk and pushed in front of the camera. He clutches his notepad like an awkward stage prop. “Here’s a fun, random fact for you,” he says with all the screen presence of a graphing calculator. “Did you know that Steve Lynch of Massachusetts began his career as an iron worker, part of a career that would make him a union-friendly lawmaker for life?”

Hilarisch. Of: televisie zoals het dus niet hoort. Ook niet op een krantensite. Het blijft natuurlijk wel een vak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.