Kranttentelevisie hoe het dus NIET moet

De Washington Post heeft al enige tijd een televisie-kanaal (Post TV) – of is het web-tv van de redactie? Hoe dan ook; de krant is niet alleen om te lezen, we kunnen er nu ook naar kijken. Eén van de ‘programma’s’ (beter misschien: een krantenrubriek op video) is met Capitol-encyclopedie Paul Kane. Laura Benett (New Republic) kan zijn optreden niet scherper duiden:

Eyes panicked, Kane looks a bit like he has been kidnapped from his desk and pushed in front of the camera. He clutches his notepad like an awkward stage prop. “Here’s a fun, random fact for you,” he says with all the screen presence of a graphing calculator. “Did you know that Steve Lynch of Massachusetts began his career as an iron worker, part of a career that would make him a union-friendly lawmaker for life?”

Hilarisch. Of: televisie zoals het dus niet hoort. Ook niet op een krantensite. Het blijft natuurlijk wel een vak.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.