Tom Driessen: live bloggen, maar dan door anderen

Ik heb geen tijd om live te bloggen en vaker doen anderen dat veel beter. Nu kan je bij Twitter een widget maken voor zoektermen. Handig, want dan bloggen eigenlijk anderen voor jou ‘live’. Zoals deze:

Over de geplaagde (want waarschijnlijk afzwaaiende) Nationaal Commandant Tom Driessen, organisator van de nucleaire-wereldtop-volgend-jaar. Hij heeft geen Verklaring omtrent Goed Gedrag van de AIVD gekregen. En dat hoor je niet vaak over politiemannen. Het rechtvaardigt dus een live twitterstream. Om eenvoudig en vooral automatisch op de hoogte te blijven van het nieuws en eerste reacties daarop. Google even ‘twitter widgets’ en zorg dat je bent ingelogd met jouw Twitter-account. Volg vervolgens de instructies op. Een kind kan de was doen. <<

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.