SoulfoodRadioOnline: Aquarium Drunkard en Bob Seger

Als Soulfood stopt, dan maar – gekunsteld en uiterst onbetrouwbaar – op internet voortgezet. Want er is altijd tijd en ruimte voor een goed programma over muziek. In de rubriek Experimentee Overflakkee de constante zoektocht op internet naar opvallend mooie en onbekende muziek(sites) voortgezet.

Vandaag, op de sterfdag van het radioprogramma, aflevering 1 van SoulfoodRadioOnline: de muzieksite Aquarium Drunkard, een onafhankelijk blog uit LA. De bloggers zijn bijzonder goed in het opsporen van leuke, grappige, prachtige en vaak zeer lokale muziek. Zoals een mini-special over Bob Segers album; voorloper van de Detroit garage rock-scene waaruit onder meer The Stooges en MI5 voortkwamen. En, de site is ruimhartig in mp3’s van goede kwaliteit. Zoals de eerste ‘hitsingel’ van Seger met The Last Heard – East Side Story.Pas veel later speelde hij met de Silver Bullet Band – het contrast tussen beide bands kan qua sound niet veel groter. Volg de site ook op twitter.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=7JL_N-Dly-Q?rel=0]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.