Kerst VV – Zemanta

Zemanta – de automatische generator voor aanbevolen literatuur. Een must have voor bloggers en daarmee een ideale VV-kandidaat voor deze eerste kerstdag. 

Mozilla Firefox heeft een hoop add ons. Altijd makkelijk als je een uurtje niks te doen hebt. Ik struin er wat rond in de categorie ‘Nieuws en Blogging’ in de hoop apparaatjes te vinden die mijn schrijverij veraangenamen. Vandaag, tussen koekje, kerstkrans en koortsige Teun, stuitte ik op Zemanta. Een zoekmachine die afbeeldingen, artikelen en defenities zoekt op basis van wat ik schrijf. On the fly. Bij dit specifieke artikel zijn dat een aantal afbeeldingen van Firefox en artikelen over het organiseren van mijn bookmarks. En een stukkie dat ik nu dus schrijf. Handige shizzle voor de actieve blogger!

Lees ook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.