Scanning my feeds

Leuk – laten weten via je blog waar je bent. Kan dus, met Google Lattitude. Moet je je mobilo wel even aanmelden. Met alle privacy-gevolgen van die. Want selectief de bloemen buiten zetten – wel aan in de stad waar je werkt, niet in de stad van je minnares – dat kan dus niet. Wel handig voor ouders van uitgaande tieners; kennen zo thuis precies zien waar hun kiddo’s zijn.

Ook leuk voor het jubileumfilmpje voor opa en oma: een stoomcursus special effects. Hoe je je broertje in twee├źn schiet, zijn hoofd laat exploderen of bloederig om laat komen bij allerhande huiselijke ongelukjes. Net echt en … supersimpel. Belooft de cursusleider van deze nieuwe online cursus laat-ze-een-hoedje-schikken-diy-you-tubes.

Moet ik zelf ook nog even lezen – de negen wetten van een goede kop. ‘Leuk’ is niet bijster aantrekkelijk volgens mij. Welke dat wel is, weet ik morgen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.