Scanning my feeds

Leuk – laten weten via je blog waar je bent. Kan dus, met Google Lattitude. Moet je je mobilo wel even aanmelden. Met alle privacy-gevolgen van die. Want selectief de bloemen buiten zetten – wel aan in de stad waar je werkt, niet in de stad van je minnares – dat kan dus niet. Wel handig voor ouders van uitgaande tieners; kennen zo thuis precies zien waar hun kiddo’s zijn.

Ook leuk voor het jubileumfilmpje voor opa en oma: een stoomcursus special effects. Hoe je je broertje in twee├źn schiet, zijn hoofd laat exploderen of bloederig om laat komen bij allerhande huiselijke ongelukjes. Net echt en … supersimpel. Belooft de cursusleider van deze nieuwe online cursus laat-ze-een-hoedje-schikken-diy-you-tubes.

Moet ik zelf ook nog even lezen – de negen wetten van een goede kop. ‘Leuk’ is niet bijster aantrekkelijk volgens mij. Welke dat wel is, weet ik morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.