Klus-nullen van Van der Steur

Het grind aanharken, de trap in de boenwas zetten en het bereiden van een diner: minister van Justitie Van der Steur zette leden van Minerva (Leiden) in zijn huis aan het werk.

Het grind aanharken, de trap in de boenwas zetten en het bereiden van een diner: minister van Justitie Van der Steur zette leden van Minerva (Leiden) in zijn huis aan het werk. Voor niks. Hij ontkende eerst, maar gaf later toe ook als docent aan de universiteit gebruik te hebben gemaakt van zogenoemde ‘klus-nullen’. NRC scoopte er mee (en niet de Volkskrant zoals ik zeg), studenten Journalistiek en Nieuwe Media reageerden op de vragen of dit toelaatbaar is en, belangrijker: is het nieuws?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.