Anchor-interview NRC

Mijn college ‘onmiddellijkheid’ in de journalistiek had ook een werkgroep. Daarin vroeg ik studenten eens te experimenteren met een nieuwe tool – Anchor. Doel: geef snel een inhoudelijke reactie op een actualiteit. En dan niet in een eindeloos essay, maar met een medium dat je niet altijd gebruikt.

Mijn college ‘onmiddellijkheid’ in de journalistiek had ook een werkgroep. Daarin vroeg ik studenten eens te experimenteren met een nieuwe tool – Anchor. Doel: geef snel een inhoudelijke reactie op een actualiteit. En dan niet in een eindeloos essay, maar met een medium dat je niet altijd gebruikt. Dat experiment werd opgepikt door NRC Q en wat volgde was een kort interview over de voor- en nadelen van de nieuwe audio-app. Met redactrice Jolande van der Beld (NRC). Morgen op de site en nu al, zeer beperkt, hoorbaar op mijn blog.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.