Vader&Zn: Mobiele telefoon

Wat is het leven zonder een mobiele telefoon? Otto kan het zich nauwelijks voorstellen. Dus vraagt Otto aan Jan naar zijn eerste mobiel. Die kocht Jan voor zijn werk op de markt in 1999. Dat was er een met een antenne en zonder touch screen.

Wat is het leven zonder een mobiele telefoon? Otto kan het zich nauwelijks voorstellen. Dus vraagt Otto aan Jan naar zijn eerste mobiel. Die kocht Jan voor zijn werk op de markt in 1999. Dat was er een met een antenne en zonder touch screen. Die heeft hij nu wel: een Samsung, want een iPhone is voor mannen met zwarte coltrui, zegt Jan. Eind van de week gaan we verder in onze zoektocht naar telefoons. Dan vragen we oma hoe het leven er zonder telefoon uitzag. Een ouderwetse landlijn bedoelen we dan. AFLEVERING 5: Mobiele telefoon.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.