#SoulfoodRadioOnline: Trampled by Turtles

Met de ouderdom de melancholie. Je zoekt rond je veertigste toch steeds naar de jongere versie van jezelf om je gewenste leven te leven … Enfin, laten we die gedachtespelonk links liggen en het er op houden dat muziek een veilige sublimatie is van de wens om af en toe eens jong te zijn, tegen de achtergrond van het besef dat nooit meer te zijn. Dan zijn er plots de Trampled by Turtles. Mannen van mijn leeftijd die prachtige muziek maken die soms swingt van pret, soms druipt van zelfmedelijden en heimwee naar vroeger. Dertien minuutjes in deze Tiny Desk – mijn absolute favoriete rubriek van NPR Music. Moo-hooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.