Audiotweet-test

We (@VogelJan en ik) zijn ons aan het voorbereiden voor een korte serie #LDPolitiekLive. Nu niet wekelijks, maar tweewekelijks, niet profilerend, maar beschouwend en duidend. Onderdeel van de vernieuwde serie is verslaggeving vanuit het gemeentehuis van zowel commissie- als raadsvergaderingen. Dat doen we droog, feitelijk (zo mogelijk) en crossmediaal.

Onderdeel van het experiment zijn korte ‘audiotweets’ van de hoofdrolspelers. We bevragen raadsleden na een vergadering heel kort over het behandelde onderwerp. We willen met het audiofragment context bieden bij het stuk dat op de site verschijnt. Uiteindelijk gaat het bij verslaggeving ook om hun visie op een onderwerp. Dat doen we met Audioboo: maximaal tien minuten audio van goede kwaliteit. Zonder montage zo met de mobiele telefoon te maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.