Anchor: Twitter heeft eindelijk geluid

Je kan er alinea's over schrijven, maar Anchor is een audio-app. Dus is het handiger om er gewoon naar te luisteren. Kort gezegd: wat Twitter doet met 140 tekens, doet Anchor met audio.

Je kan er alinea’s over schrijven, maar Anchor is een audio-app. Dus is het handiger om er gewoon naar te luisteren. Kort gezegd: wat Twitter doet met 140 tekens, doet Anchor met audio vanaf de mobiele telefoon (iOS). Iedereen kan op iedereen reageren waardoor conversaties ontstaan. Ik zoek nog naar toepassingen, hieronder mijn eerste Anchor (of wave) met de eerste antwoorden daarop (replies). Klik voor het antwoord op het pijltje naar links:

Eén reactie

Geluid verhuur 1 maart 2016 Reageer

Mooie combinatie van een app en geluid!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.