Radio is dood, lang leve de podcast!

Ik ben een groot gebruiker van podcasts. Het is de meest flexibele manier om nieuws te consumeren; je kan er (bijna) alles bij blijven doen en snel internet garandeert maximale flexibiliteit. Mijn telefoon biedt (bijna overal) toegang tot een scala aan programma’s.

Het is zelden onverstandig om naar slimme mensen te luisteren. Dat kan, onderbroken door een vraag, in de vorm van een interview. Dat kan door stukken te (voor te laten) lezen – dat laatste (eigenlijk een audio-artikel) omschrijft de BBC podcast A Point of View. Vanaf 2007 geven verlichte geesten acte de présence (ongeveer tien minuten) over een actueel onderwerp. Zoals (hieronder) William Dalrymple over de verkiezingen in India en Afghanistan. Een heldere analyse van de verkiezingen in de grootste en meest afgeschreven democratieën ter wereld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.