#Apothekenleed: huisartsen/apotheken geen gemeentelijk domein. Huh?

Lang leve internet, lange leve twitter, lang leve de twitterende bestuurder: zoals wethouder Pieter van Woensel (VVD). Ik stuurde hem gisteren mijn ergernis en vroeg om hulp: bij wie kan ik mijn apothekenleed oplossen? Hij verwees mij (dank daarvoor) door naar de verenigde huisartsen/apothekers. Want, twitterde hij, huisartsen en apotheken vallen buiten het gemeentelijke domein.

Huh?

Echt? Heeft de gemeente niets te zeggen over de huisartsen en apotheken in haar gemeentegrenzen? Is er helemaal geen enige vorm van overleg? Is de verhuizing van de centrale huisartsenpost naar het LUMC geheel op eigen houtje tussen de huisartsen in Leiden tot stand gekomen? Geen sturing? Geen motivatie? Geen advies – kortom: geen enkele gemeentelijke betrokkenheid? Ik kan het me niet voorstellen. U? Zoeken we uit. <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.