ElectionDeskUSA vraagt aandacht – veel aandacht

We zijn weer begonnen. Omdat we anders vrezen de boot te missen. Met het volgen en verslaan van de Amerikaanse (midterm) verkiezingen volgend jaar en de presidentsverkiezingen in 2016. Zoals altijd doen we, Jan Vogel en ik, dat vanaf een andere stek. namelijk vanaf ElectionDeskUSA en een blog bij Trouw. Beide blogs lopen niet geheel synchroon: Trouw plaatst minder dan wij op ElectionDeskUSA doen. Geeft niets, als u ze allebei volgt, mist u niets.

Gevolg is wel dat – gegeven de 24 uur per dag – dat de aandacht voor de Amerikaanse politiek ten koste gaat van de aandacht voor al die andere mooie dingen. Ik verdiep me plots in drugbeleid, evaluaties van kandidaten en  de kansen van Ted Cruz. Wie?, hoor ik u denken. Precies de juiste reden om dat blog eens te gaan volgen. Veel leuker kunnen we het niet maken, en makkelijker ook niet, trouwens. <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.