[Handige Tweeps] @BBC_podcast

Ik maak geen geheim van mijn liefde voor radio. Ik ben een grootverbruiker van al het podcast-moois dat de BBC gratis ontsluit. Dat is zoveel, dat ze er een twitteraccount voor hebben ingericht: @BBC_podcast. Zo af en toe surf ik de lijst even door om het laatste Britse radionieuws tot me te nemen. Super-eenvoudig met eigenlijk maar één (groot) nadeel: niet alle audio-fragmenten zijn direct af te luisteren. Muziekprogramma’s zijn vanwege rechtenkwesties voor luisteraars buiten het VK niet toegankelijk. En de vele live-uitzendingen rond voetbal (we vergeten nog wel eens dat de BBC niet alleen OSM-programma’s uitzendt) zijn irrelevant. Maar toch: één adresje voor de laatste audio-actualiteiten is toch erg handig. <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.