SoulfoodRadioOnline: California Wives

Ongecompliceerd? Neuh, niet per se. Wel ‘samengesteld’, zogezegd. Samengesteld uit verschillende perioden in de popgeschiedenis, dat is. Veel is terug te voeren op de jaren tachtig: de gitaar, zang en galm. Veel ook niet, waaronder de complexiteit van de compositie – die verraadt een te goede muzikale opleiding. California Wives debuteert met Art History’s waarvan Marianne de track. Vrolijke up tempo zomerhit met een serieuze ondertoon. Niet licht verteerbaar, ook niet zwaar op de maag. En komt de sound je bekend voor? Dat kan; de producer is Claudius Mittendorfer. De man achter Interpol. Dat haal ik er dan weer niet uit. <<

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/46580962″ iframe=”true” /]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.