[SoulfoodRadioOnline] Speck Mountain

SpeckMountainChicago staat natuurlijk bekend om elektrische blues. Het is welhaast onmogelijk aan die traditie te ontsnappen – als je instrumentele muziek maakt tenminste. Dat lukt, gelukkig maar, ook Speck Mountain niet. Zij komen later deze week met hun nieuwe album, Magnet Magazine had al een track – Run Honey Run, opgenomen in een van de vele leegstaande fabriekshallen van de stad (nieuwe trend om alles in oneindige ruimten te produceren of ben ik hypergevoelig voor echo? Derde mogelijkheid: mijn computer is van slechte kwaliteit, de boxjes zijn natuurlijk helemaal geen boxjes, maar … Fuck it! Het blijft heerlijke muziek). Ik kijk een beetje uit naar de rest van het album dat dus later deze week verschijnt. <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.