Geijkte these, leuk gebracht

Clay Shirky brengt zijn verhaal enthousiast. Dat is al heel wat als het gaat over de geschiedenis van technologie. Vooral als hij begint met een blog van een negenjarige uit UK. Zij maakte elke dag een foto van haar school eten en verzamelde al snel een schare fans. Dat ging de schoolleiding te ver en die verbood haar om langer door te gaan met de serie over haar lunch. U kunt raden wat er gebeurde – het verbod werd snel teruggedraaid. De schoolleiding kreeg een ontstellende hoeveelheid protesten over zich heen gestort. En dan volgt een korte en heldere samenvatting van de ontwikkeling van (sociale) media. Maar dan leuk gebracht. <<

[ted id=1546]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.