Windows 7 test

Een nieuwe computer met Windows 7. Daarin Windows Live en daar weer in de mogelijkheid om YoutTube-filmpjes in te sluiten (Windows Live Writer). Dat was me in het CMS van WordPress zelf nog nooit gelukt. Daarvoor moest ik namelijk een plug in installeren en dat kon alleen als ik maandelijks een bedrag overmaakte. Windows 7 biedt me dus een mooie work around. Vandaar deze video van een live show van Bottom. Hilarisch.

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JjlcadBSB_g?fs=1&hl=nl_NL]

 

En ook audio is zo te zien geen enkel probleem. Live Writer maakt alles ineens net zo makkelijk in te voegen als mijn oude template bij Blogger. WordPress bood mij niet die vrijheid – tenzij ik dus betaalde. Hier zit een gelukkig man die de komende tijd zijn stukkies alleen maar crossmedialer zal aankleden.

 [soundcloud width=”100%” height=”81″ params=”secret_url=false” url=”http://soundcloud.com/vanderlubben/01-jij-otto-en-art-blakey”]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.