Wilders’ bijdrage aan de campagne: de Badr-sneer

[tweet https://twitter.com/geertwilderspvv/status/236427909370347520]

_

Tja … wat moet je daar van zeggen? De kickbokser/geliefde/verdachte is in Amsterdam geboren. Uitzetten is wat lastig, denk ik. Gelukkig maakt Wilders nog wel het onderscheid tussen verdachte en dader (onschuldig tot het tegendeel bewezen is), maar gunt het recht niet haar verschonende werking. Met andere woorden: als je eenmaal gezeten hebt, zijn we ook weer klaar. Overigens staat uitzetting/verbanning niet in het wetboek van strafrecht. Maar nogmaals, zo ver zijn we nog niet. Nog lang niet. Er wacht nog een rechtszaak. Tot die tijd mag iedereen verontwaardigd op de tweet van Wilders reageren en politiek bedrijven over de rug van het 27-jarige bokstalent (want daar is vriend en vijand het wel over eens).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.