Helemaal niks mis met onze journalistiek

Als ‘serieuze’ journalisten in vuilniszakken van Haagse politici gaan lopen neuzen en openen met de vondst van een Predictor-stick en een showbizz-programma de campagnestrateeg van het CDA betrapt op het overtreden van zijn eigen waarden en normen, dan is er helemaal niks mis met de onze journalistiek. Het gaat in een democratie immers niet om wie het nieuws breekt, als het maar gebroken wordt. Dat intellectueel Nederland zich stoort aan de rolverdeling, interesseert me niet. Ik moet alleen mijn feeds even anders instellen. Nieuws dat er toe doet, vind ik blijkbaar bij programma’s die ik te lang heb genegeerd. Op nieuws waar ik niet op zit te wachten, ben ik geabonneerd. Ik wil niet weten waar HP mee opent, maar ga toch even surfen naar het eerste item bij RTL Boulevard of GeenStijl. <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.