VV (4)

Heel kort en heel snel, want razend druk met artikel over een boot met 9.000 vaten carbid dat sinds 1981 in de Duivelstrog ten noorden van de Doggersbank ligt omdat er geen redden meer aan was. Dan door naar de negentien werkgroepen van dit kabinet die zoeken naar bezuinigingen om af te sluiten met kerstverhalen van weginspecteurs bij Rijskwaterstaat. Dus: weinig context.

Gaan we: 1. Augmented reality op de cover van Esquire. Hocus-pocus-pilatus-ga-ik-ook-doen! 2. Ik ben he-le-maal Lifehacker-fan. Niet iedereen kan er wat mee, een goede vriend van mij wel. Voor jou, Jan: de Disciplanner! Gratis en voor niks. 3. Verrassend? dacht het niet. 4. Waarom kent Nederland geen wetenschappers die zich niet alleen zorgen maken over hun eigen onderzoek, maar ook over de wereld in het algemeen? Amerika heeft ze en dat levert prachtig materiaal op. Als laatste VV van vandaag: waarom in WWI sommige foto’s de censuur niet passeerden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.