Generatie X is best gelukkig

Geboren tussen 1961 en 1981? Dan hoort u tot Generatie X – de generatie die internet heeft grootgebracht en het straks voor het zeggen heeft. De generatie ook die was afgeschreven. Te klein voor de Summer of Love en eenmaal uit de luiers groot geworden in economische recessies.

Uit die luiers hebben we puingeruimd voor de babyboomers en Generatie Y (de Miellenials) gaan er met de vruchten van door. ‘Mijn’ generatie moet wel ongelukkig zijn. Maar, niets is minder waar, blijkt uit Amerikaans onderzoek. In tegendeel zelfs: we zijn erg gelukkig, werken hard, zijn hoog opgeleid. Amerikaanse leeftijdsgenoten die zijn ondervraagd geven hun leven (gemiddeld) een 8. Steek ik in mijn zak. <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.