HP/De Tijds Verhoef weet het even niet meer …

Soms kan je beter toegeven dat er echt geen onderwerpen zijn om over te schrijven. Die zijn er natuurlijk wel, maar je kan even geen invalshoek bedenken waardoor je de aanleiding veredelt tot een leesbaar, onderhoudend of leuk stukje.

Precies dat verklaart ook de onrust die zich dan van je meester maakt: onderwerpen zat, maar JIJ kan er even niks mee. JOUW pen staat even droog, terwijl de rest van de wereld gewoon doorschrijft.

Ik heb van dat syndroom – geen writers block, dat schijnt echt verlammend te zijn – nu al een weekje last. Gelukkig hebben echte professionals dat ook: Frank Verhoef van HP/De Tijd moet het zelf ook weten. Over de vernieuwde Trouw had hij niets hoeven schrijven. Hij geeft namelijk zelf ook al toe dat er niets over te melden valt. Wat hij er wel over schreef, is dus niet bijster interessant. En om openlijk in zijn lot te delen, schrijf ik daar vervolgens ook weer over … Tijd voor een weekje exit, vrees ik. <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.