Telegraaf-spread in voorbereiding

De Telegraaf over het rapport dat Ter Horst over radicalisering laat opstellen en waarin Wilders als extreem-rechts en staatsgevaarlijk wordt omschreven: “De derde onderzoeker, Hans Moors, heeft het komende rapport gisteren een invuloefening en een geactualiseerde versie van die monitor van de Anne Frank Stichting genoemd.” De andere twee onderzoekers, De Graaff en Van Donselaar, schreven eerder in 2008 een studie voor de Anne Frank Stichting. Vindt Moors dit nu wenselijk of niet? Goed of slecht? Of zegt hij dit zodat we alvast kunnen lezen wat er in het concept staat? Had De Telegraaf even moeten uitzoeken … Nu blijft er te veel bungelen. Er zal wel een mega-follow up komen in het weekend. Want daar lijkt de krant toch naartoe te werken. Ze hebben wel goede toegang tot Wilders. Hij mag steeds heel snel reageren, namelijk. <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.