Goede tip van Amitai Etzioni

Het valt niet mee om altijd maar van alles op de hoogte te blijven. Dat hoeft ook niet, adviseert socioloog Etzioni. Volg de juiste bronnen (welke dat dan ook precies mogen zijn) en spit zo nu en dan eens een verhaal helemaal uit.

A few days before he graduated, one of my students asked me how does one keep up with public affairs (as I was advocating) when you have a demanding full-time job, a cute but fussy baby, an elderly parent who needs attending and something of a social life? I suggested that he listen to NPR, watch CNN — and once in a while choose a particular story to follow. For example, the report of what happens when major American corporations break the law.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.