VV(3)

Om gekmakend jaloers van te worden: dit. Een prachtige collectie beeld en geluid over de val van de Muur (BBC), alleen kunnen wij er vanuit Nederland niet bij. Je moet, heel 2.0 en mondiaal, in de UK wonen om de beelden en geluidsfragmenten te kunnen afspelen. Gelukkig hebben wij ook een archiefje. Probleem: ik ben afhankelijk van een zoekmachine en ik mot dokken. Dat hebben we trouwens al gedaan (kijk- & luistergeld), dus snel gratis toegankelijk maken! Boeh!

De Britten maken het dan wel weer heel erg goed met een nieuwe site: Democracy Live. Nondeju! Voor elke politicoloog is dit natuurlijk he-le-maal het einde. Niet te verwarren met … Democracy Live Inc.. Dat kan nog een aardige juridische strijd worden. De Britse versie laat uit zo’n beetje elk forum van belang beelden zien – live en opgenomen. Jammer dat je opgenomen debatten (video) niet kunt embedden, twitteren, mailen of op een andere manier kan delen. Maar volgen kunnen we nu wel … (rss).

Times heeft een nieuwe bijlage: Eureka. Coole shit over wetenschap, uiteraard. Ziet er erg mooi uit. De vormgeving is om bij te watertanden. Erg beeldgedragen zonder dat het plat wordt. Zo’n blad wil ik ook wel eens maken … <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.