Trump ontslaat Washington Post

Het ontslag van The Washington Post door Trump biedt een schitterende kans voor een radicaal nieuwe politieke journalistiek: zonder politici.

Het ontslag van The Washington Post door Trump biedt een schitterende kans voor een radicaal nieuwe politieke journalistiek: zonder politici.

De Washington Post is niet meer officieel welkom in de campagne van Donald Trump. De krant stelde in een inmiddels aangepast bericht dat Trump president Obama direct in verband bracht met de aanslag in Orlando; alsof er een lijntje liep tussen Obama en de aanslagpleger. Nu is het bij Trump lastig inschatten wat hij precies bedoelt en precies zegt, maar de strekking van het krantenbericht schoot de Republikeinse kandidaat fors in het verkeerde keelgat. Lees het hele bericht hier

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.