Obama vs. Trump, Trump vs. Obama

Obama was te gast bij 60 Minutes. Daar werd hem gevraagd wat hij van Donald Trump vond. Niet veel. Een man die uitstekend de publiciteit weet te vinden, maar geen nieuwe president van Amerika. En dat kwam hem direct op een reactie te staan. Van Trump zelf, uiteraard. Politici debatteren ook via media met elkaar. Als je de wederzijdse typering een (politiek) debat kan noemen, uiteraard.

Er is wordt al een tijdje gespeculeerd welke rol Obama in de campagne (gaat) krijg(t)(en). Twee van zijn directe (oud) collegae, Hillary Clinton (BuZa) en mogelijk ook Joe Biden (huidige Vice-president) zouden wel eens de handschoen tegen elkaar kunnen opnemen. Als dat zo is, wie krijgt dan Obama’s zegen?

In september stelde woordvoerder Josh Earnest: “I’ve been asked this once before, and I have indicated that the president does plan to vote in the Illinois primary, and that ultimately it will be Democratic voters who are responsible for choosing the Democratic nominee. I wouldn’t rule out the possibility of an endorsement in the Democratic primary.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.