ErgoTweet #2: Geld, corruptie, oorlog en een waarschuwing

Dagelijks grasduin ik door mijn nieuwsbrieven om stukken te selecteren die ik later lees. En daar komt dan niets van. 

Waarom we geen spullen, maar ervaringen moeten kopen “One of the enemies of happiness is adaptation,” says Dr. Thomas Gilovich, a psychology professor at Cornell University who has been studying the question of money and happiness for over two decades. “We buy things to make us happy, and we succeed. But only for a while. New things are exciting to us at first, but then we adapt to them.”

Heel erg boos … en corrupt “Sen. Bob Menendez, the son of Cuban immigrants who rose to become one of the highest-ranking Hispanic members of Congress, was charged Wednesday with accepting nearly $1 million in gifts and campaign contributions from a longtime friend in exchange for a stream of political favors.”

War is the nature of our state “The Obama administration is really getting serious now. This order brings to bear the economic might of the United States against people who are robbing us blind and putting us in danger,” said Joel Brenner, who headed U.S. counterintelligence during President George W. Bush’s second term.”

Tegen information overload “So we sell the antidote to information overload — we sell a finite, finishable, very tightly curated bundle of content. And we did that initially as a weekly print product. Then it turns out you can take that same content and deliver it through an app.”

Gewaarschuwd advocaat telt voor twee “De Raad van Discipline in Den Haag heeft advocaat Mischa Wladimiroff een enkele waarschuwing gegeven voor het aannemen van voormalig topambtenaar Joris Demmink als cliënt, terwijl hij eerder de belangen behartigde van de tot levenslang veroordeelde Hüseyin Baybasin. Dat blijkt uit een uitspraak van de raad van maandag 23 maart, die ongeanonimiseerd is gepubliceerd op Crimesite. Volgens de raad heeft Wladimiroff de schijn van belangenverstrengeling gewekt.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.