Comeback Cock Weiner

Ook de Daily Show  schiet wel eens mis. Normaliter hilarisch en scherp, nu worden toch ook zij meegezogen in de wervelwind-Weiner. De kandidaat voor het burgemeesterschap van New York (Dem.) mocht (weer) uitleggen waarom er foto’s van zijn blote piemel op internet staan. En de Daily Show grapt over de Comeback Cock. Leuker was het als ze scherp hadden gesteld waarom Weiner zijn jongeheer niet in/uit zijn broek mag fotograferen? Laat de New Yorkers maar bepalen wat zij daarvan vinden.  Met andere woorden: hoe erg is het nu precies om geile foto’s rond te sturen? Hij liegt er niet over, heeft al aangekondigd dat er wel meer plaatjes zullen circuleren en volgens mij is het niet strafbaar om je lid te portretteren en het portret rond te sturen naar meerderjarige vrouwelijke fans. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.