Droomredactie is leeg

714188115

Waar is iedereen? Buiten! Waar-ie hoort. Een redactie moet natuurlijk leeg zijn. Een plek waar je je tassen achterlaat, je boterhammetje die je straks met anderen even eet om bij te praten, kort te sluiten en te coördineren. Meer niet. Het journalistieke handwerk doe je on the run. Computertje in een schoudertas, mobieltje bij de hand. Op de fiets op zoek naar een wifi-verbinding. Desnoods log je illegaal in bij iemand die zijn router niet heeft beveiligd. Alles om je nieuws op de redactie te krijgen en van de redactie op Leidsche Buurten. Waar degene die je zojuist sprak het kan teruglezen, -zien en -horen. En verder verspreiden. Drie weken lang. En vandaag is de eerste dag. Met een droomstart van een droomredactie: helemaal leeg. <<

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.