Jeroen Wollaars (@wol) over twitter bij de NOS

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=HwjUmCftD-0]

_

Jeroen Wollaars heeft twitter omarmt, in tegenstelling tot zijn baas – de NOS. Het helpt hem bij zijn dagelijks werk. Nu is Jeroen er ook wel erg handig in. Zo reconstrueert hij het achterhalen van het draaiboek 2.0 waarmee de Harense politie de straat op werd gestuurd. Stukje prachtig speurwerk dat uiteindelijk keihard nieuws oplevert. Gek genoeg zijn er volgens Jeroen Wollaars NOS-breed nog te weinig tools om structureel via sociale media nieuws te genereren. Wollaars denkt dat Nederland wel klaar is voor 24-uur-nieuwszender. Belangrijke tip: zet er wel mensen achter. Niets werkt beter dan persoonlijk contact. Mooi interview van Vincent Everts (@vincente). <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.