SoulfoodRadioOnline: Phat Elvis Cover Sunday

Vanavond met de mannen rocken in een dichtgemetselde garage in Leiden. De shortlist bestaat nu uit een nummer of zeven, acht waar we hard aan schaven en schuren om ze onder de knie te krijgen. Pretty Vacant (Sex Pistols) en Helter Skelter (The Beatles en vele anderen) zijn de recenste toevoegingen aan de lijst. Aan mij om ze in zoveel mogelijk versies tot me te nemen om ze vanavond vanachter het drumstel te begeleiden. En weer verbaast me hoe muzikaal de Sex Pistols eigenlijk waren – de bandleden konden best goed spelen. Niks de ‘hier heeft u drie akkoorden, richt nu een punkbandje op’. Pretty Vacant is hard werken en goed opletten. Net als de prachtige Soundgarden versie van Helter Skelter. Hoewel, die Motly Crue er ook best mag zijn. Vandaar in een post – twee verrassende covers van het overbekende Beatles-nummer.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/11654787″ iframe=”true” /]
*
[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/2598708″ iframe=”true” /]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.