SoulfoodRadioOnline: AlascA

Vanaf woensdag 19 september ben ik elke woensdag te horen in het nieuwsprogramma tussen 17.00 en 18.00 uur. Daarin ook muziek. Niet uit de computer natuurlijk, maar uit de regio: welke bands treden binnenkort op? Wie schreef geschiedenis? Who’s in town? Tijdens de eerste uitzending aandacht voor Alasca, een Noord-Hollandse formatie. De band doet denken aan REM, schuwt de glamour pop van David Bowie niet, maar is nergens overdreven kitscherig. Ze staan 20 september – de donderdag na mijn uitzending – in het Paard van Troje in Den Haag. We draaien als uuropener I Will Go.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/35006580″ iframe=”true” /]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.