Nieuws071 – 19 september 2012

De politieke crisis in Leiden mag dan voorbij zijn, we hebben nog wel de reacties uit de Raad tegoed. We hebben gisteren al gesproken met de fractieleiders en de wethouder. Opening dus. We willen weten wat er achter de schermen is gebeurd – daar kreeg de oppositie geen vinger achter, dus wagen wij een poging. Tweede item: groot gezondheidsonderzoek door de GGD Hollands Midden. 23.000 inwoners in de regio krijgen een vragenlijst om in te vullen. Waarom? We vragen het Christine Hanning, epidemologe. Ten slotte: vanavond is het koraalliedjes zingen in de Hooglandse Kerk. De 3 OctoberVereniging komt uitleggen wat daar zo leuk aan is (want dat is het). Luistert u zelf. <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.