#dtv: Wanneer is een lijstje eigenlijk te lang?

Er wordt nergens zo veel met lijstjes gewerkt als op het web. Prima, want lijstjes zijn ook lekker  makkelijk te lezen. Je kunt snel van item naar item hoppen en klikt alleen hetgeen je zoekt of interessant vindt. Maar soms schieten sites er in door. Zoals Mashable. Elke maandag krijg ik een samenvatting van de afgelopen week in mijn inbox. Zoals deze: 45 New Digital Media Resources You May Have Missed. Mijn vraag: wanneer is een lijstje te lang? Waarom pik ik wel de Quote 500 (hele lange lijst), maar niet de 45 dingen die ik deze week heb gemist? Waarom wel de Time man/vrouw van het jaar (één lijst met één item), maar niet elke maand een coverheld? Wel de Top 2000, maar niet de 13 heetste zomerhits? <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.