VV(2)

Ze zijn er weer – de vrijdagelijkse vindingen! Handige links voor de surfer van gemiddeld niveau. Direct maar beginnen met de Conjunctuurklok van het CBS. De statistici zetten een aantal variabelen (rente, producentenvertrouwen, uitzendbureaus – je mag ze zelf aan- of uitvinken) in een tool en laten de scores vanaf 1991 in een animatie aan ons voorbijgaan. Een grappige manier om de economische cycli in beeld te brengen.

Ik miste nog een handig overzicht van de Haagse agenda. Die is er nu eindelijk. Gelukkig blijft er wat te zeiken. We kunnen alleen vandaag bekijken. Tenminste – ik heb nergens de agenda voor volgende week gevonden. Groot voordeel: niet alleen Eerste en Tweede kamer, ook persconferenties en Symposia worden bijgehouden. Normaliter moet je je het schompes zoeken of klikken, nu staat toch veel in ‘e’en agenda. Elk met een eigen kleurtje. Lekker handig.

Dan de dankbare varia: Dit is gewoon idioot. Zweef met je muis over de ballen en ze delen zich. Wel verslavend, want ik was er toch een goede vijf minuten zoet mee. Nog zo’n nutteloze link: is dit echt of wordt ik hier genept? Een mindfuck eerste klasse. Ik weet niet wat ik hier zie … Voor de vakidioten: dit een mooie manier om een tijdlijn te presenteren. Zeker voor technische tijdschriften. Ademloos gekeken. Dit is ook erg grappig – hoe humoristisch kunst kan zijn. Alle varia zijn hier te vinden – deze gast heeft nog eens leuke VV’s.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.