Buzzing Cohen, Rutte en Wilders

Positieve of negatieve aandacht – aandacht is aandacht. En Cohen kan rekenen op een flinke piek deze week. Niet zo vreemd na de sneer van partijvoorzitter Ploumen en de peilingen waarin de sociaal-democraten hard onderuit gaan. Cohen verslaat deze week in de buzz in ieder geval Rutte/Wilders – politiek schijnt dat volgens analisten hem maar niet te lukken.

De premier en PVV-voorman scoorden dan weer rond de Algemene Beschouwingen goed. Hun ruzie is ook in de twittersphere breeduit gemeten. De hoogste piek is echter voor Wilders (terwijl Rutte en Cohen elkaar keurig in balans lijken te houden), op 23 september. Het meest ge(re)tweete verhaal: niet zijn verbale aanvaring met Rutte, niet zijn politieke houdgreep op Cohen, maar, hoe verrassend: de Turkse hack van zijn site. <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.