The Man From Mozorella vs. The Man From Hope ~ 1994

Het is even zoeken in de archieven van internet, maar dan duiken er steeds meer achtergronden over Herman Cain op. Ooit CEO van een succesvolle Pizza-keten was Cain ook bestuurder van de Federale Bank van Kansas (één van de twaalf banken die de Centrale Federale Bank van Amerika adviseert). Cain is geen eendagsvlieg met te veel geld en vrije tijd – de man heeft veel politieke en economische ervaring en laat zich niet eenvoudig in de hoek zetten. Zoals in dit debatje, tussen Bill Clinton en Cain in 1994. ‘Mr. President, wat moet ik mensen zeggen die ik moet ontslaan vanwege uw Healthcare?’

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ptrTa8C_Pl4&feature=player_embedded]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.