Web 3.0 – back to reality

YouTube documentaires professionaliseren. Dat levert uitermate interessante filmpjes op.

Steeds vaker verschijnen documentaires of programma’s (denk aan de snelcursus special effects) online. De losse afleveringen worden later tot een geheel gesmeed en zijn dan alsnog ergens bij een omroep te zien. De docu’s zijn al lang niet meer van amateurkwaliteit, net als de onderwerpen. The Geospatial Revolution is een prachtig voorbeeld [zie hieronder]. Ook wel web 3.0 genoemd: de virtuele werkelijkheid wordt een ‘laag’ over het realiteit. Vaag? Kijk naar het filmpje.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8KxBdh3FDog&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.