Trends

Wie is er nu populairder? Balkenende, Bos of Rouvoet? Populair is natuurlijk wat lastig te operationaliseren (uit te drukken in meetbare grootheden). Mogelijk biedt het aantal zoekacties op internet enige houvast. Hoe vaak hebben Nederlandse gebruikers van Google de namen van de premier, minister van Financiën en die van jeugd ingetypt?Rouvoet … Rouvoet … ik had al het idee dat hij wat onzichtbaar is in dit kabinet. balkenende heeft zijn tijd een beetje gehad en ook Bos heeft gepiekt. Lijkt het. Maar misschien duidt dat ook wel dat we nu wel weten wie het zijn. Nogmaals googelen heeft dan weinig meerwaarde. Maar toch: een grappige tool die jezelf kan gebruiken voor allerhande onderwerpen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.