Rand Pauls bare knuckle flight

Er zullen nog veel meer video’s verschijnen, no doubt. Deze van Paul Rand is een snelle: op dezelfde dag als de bekendmaking van Clintons kandidatuur is er al een minuut-durende aanklacht tegen haar. De boodschap: omgeven door schandalen is Clinton vooral een exponent van de kliek in Washington.

De retoriek is, uiteraard, dampend: we kunnen kiezen tussen slecht en slechter, tussen donkere wegen en doodlopende steegjes. Tussen ellende en verval, tussen schandalen en eigenbelang. Kortom: we hebben natuurlijk helemaal geen keus, behalve Paul zelf. Kijk zelf: het is de aftrap van een stevige campagne, niet om de nominatie, maar nu al voor het presidentschap. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.