Rand Pauls bare knuckle flight

Er zullen nog veel meer video’s verschijnen, no doubt. Deze van Paul Rand is een snelle: op dezelfde dag als de bekendmaking van Clintons kandidatuur is er al een minuut-durende aanklacht tegen haar. De boodschap: omgeven door schandalen is Clinton vooral een exponent van de kliek in Washington.

De retoriek is, uiteraard, dampend: we kunnen kiezen tussen slecht en slechter, tussen donkere wegen en doodlopende steegjes. Tussen ellende en verval, tussen schandalen en eigenbelang. Kortom: we hebben natuurlijk helemaal geen keus, behalve Paul zelf. Kijk zelf: het is de aftrap van een stevige campagne, niet om de nominatie, maar nu al voor het presidentschap. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.