Handig bloggen (1): Documenten embedden

Stel, je hebt een prachtig document opgemaakt en je wilt dat op je blog kwijt of online nog eens opzoeken. Je kan gaan knippen en plakken, het hele document uit zijn verband rukken om in de smalle marges van je blog te vrotten. Dan gaat veel van het ‘documenterige’ er wel van af. Geheel tegen het advies van Meester Stronks in, omdat web 2.0 het ‘bladergevoel’ vooral niet moet stimuleren, heb ik toch een oplossing voor dit particuliere probleem: Scribd. Gratis! Een voorbeeld wat Scribd kan, is een paper dat Daphne Jacobson over Verhagens getwitter schreef. De Dutch Cowboys interviewden haar hierover. <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.