Twijfel over Trouwstuk

Je gaat toch even twijfelen aan jezelf: heb ik het nu wel of niet goed? Gelukkig zag niet alleen Maurice de Hond nauwelijks enige deining in de achterban van Rita, ook de Politieke Barometer ziet de beweging niet noemenswaardig zetels verliezen.

Toch waren er een paar mensen heel erg boos over mijn stuk in Trouw, afgelopen zaterdag. Ook een vriendin van mij. Zij heeft trouwens echt verstand van zaken, dus haar kritiek neem ik erg serieus. Gelukkig wist zij ook te melden dat Rita Verdonk toch een heel aardige basis heeft gelegd. Er is een duurzaam deel van het electoraat dat haar (blijft) steun(en)t, ondanks de affaires die zich als parels aan een lange ketting rijgen. <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.