Aanvulling mueziekfreaks

Er blijken talloze van dit soort sites te bestaan: Live Plasma is er ook een die er best aardig uitziet. Deze site gebruikt alleen de database van Amazon. Om meer van dit soort ‘complexe visualisaties’ te zien, ga dan naar VisualComplexity. Een inspirerende site waar slimme programmeurs op net even een andere manier dan we gewend zijn data tentoonstellen. Je kunt er van alles terugvinden: zelfs een nieuwe kaart voor het New Yorkse metronet. Ik ben zeer te spreken over deze tool. Je geeft eerst de bui aan en je favoriete stijl muziek en de rest gaat vanzelf. Vooral handig als je muziek onder een documentaire moet zetten – je bepaalt de mood van de beelden en het nummer wordt er automatisch bijgezocht. <<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.