Nog onmiddellijker

screenshot-twitter-com-2016-10-05-11-30-57Kijk, daar is gewoon slim over nagedacht. Je kan een nummer op je (mobiele) site zetten in de hoop dat mensen bellen. Maar dan moet eerst het nummer worden gezocht (op de site), en idealiter is het nummer een ‘link’ naar je telefoon. Op het nummer klikken (even goed mikken met die dikke vingers of het scherm vergroten) en dan maar hopen dat-ie het doet. Vaker moet je knippen en plakken of, erger nog, onthouden en overtypen.

Allemaal stappen die er toe kunnen leiden dat mensen helemaal niet bellen. Doodzonde. Mogelijk zijn het ooggetuigen van nieuws. Dan wil je zo snel mogelijk contact. Sleutelstad FM in Leiden heeft dat slim opgelost. Met een telefoonhoorn (nog altijd het symbool van bellen …). De hoorn zweeft over de mobiele site en verlaat het scherm niet. Het staat altijd te lonken, linksonderin: druk dan … druk dan … druk dan … Want onmiddellijk is snel, maar in nieuws telt altijd onmiddellijker. <<

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.